Selasa, 03 Januari 2012

I won't give up on us.


Somehow ini lagunya mehek tapi manis banget :)
*meleleeeehh~
plus videonya juga bagus..

"I won't give up on us. even if the skies get rough.
 And when you're needing your space, to do some navigating, 
I'll be here patiently waiting, to see what you find.

I don't wanna be someone who walks away so easily.
I'm here to stay and make the difference that I can make.

I had to learn what I got, and what I'm not.
and who I am.

I won't give up on us.
God knows I'm tough, I am love.
We got a lot to learn.
God knows we're worth it.

No, I won't give up on us.
Even if the skies get rough."

2 komentar:

  1. teteeeh..aku juga suka parah sama lagu ini. dan video clip-nya sweet gitu ambil gambarnya.. >_<

    BalasHapus
  2. hehe T_T; nice fulk...

    dapet dari mana ni lirik lagu ya? slightly ini lirik artinya soal orang yang mamu membina hubungan sama istrinya yah? apa english ku yg salah ya?

    tapi..
    I'm giving all my love....? masih lama aja lah kayaknya, masih 23 tahun tgl 7 januari besok, hehehe...

    tapi lagi...

    All my love saya sih buat DIA aja, Pencipta Yang tiada tanding kuasa-NYA...

    long words fulk, sekali-sekali ya... ^-^;

    BalasHapus